Brann og Rømingsdører

Vi har ett komplett utvalg av brann- og lydklassifiserte stål- og tredører, med levering og montering. Vi leverer også alt av beslag som sylindere, skilt, pumper og koordinatorer. Alle dører leveres med brannklassifisert montasje med henhold til den respektive anvisning. Fugemasser osm benyttes gir brannmotstand i hele 4 timer.

Ståldører
Vi leverer og monterer norskproduserte sertifiserte ståldører. Både lakkerte, rustfrie og galvaniserte. Dørene leveres med brannmotstand opptil hele 4 timer!

 

Dørene kan leveres i standard mål, eller skreddersydd fra fabrikk.

Følgende er standard:

A60 ståldør, standard utførelse, maksimalmål ifølge NS-godkjenning = 275x275 cm (større dører produseres på dispensasjon), isolert med steinull, levert med innskruingsjern i overfallskarm (10S) eller smygkarm (14S) med tilhørende hylser og plast­plugger, standard 30 mm terskel, sylinderlåskasse ASSA 565, tofl dører leveres med ASSA 96 kantskåter, grunnet

A90A120 ståldør, standard utførelse, maksimalmål ifølge NS-godkjenning = 250x250 cm (større dører produseres på dispensasjon), isolert med keramisk fiber, levert med innskruingsjern i overfallskarm (10S) eller smygkarm (14S) med tilhørende hylser og plast­plugger, standard 30 mm terskel, sylinderlåskasse ASSA 565, tofl dører leveres med ASSA 96 kantskåter i bifløy, grunnet.

Tredører

Vi leverer og monterer også norskproduserte tredører med brannmotstand opptil 60 minutter. Dørene leveres i alle mulige forskjellige utførelser og mål.

 

Tredører med lydklasse fuges i tillegg bak karm, som vanlig på ståldører. Dørene leveres med lakkert eller malt foring i valgfri NCS, og kan fores ferdig på fabrikk.

Oppussing av eksisterende dører
Vi har utført en rekke prosjekter med oppussing av eksisterende dører, slik at de får den brannmotstanden som kreves. Dette er spesielt interessant ved verneverdige dører, eller dører med spesiell estetikk, som som er vanskelig å produsere men ønskes bevart.